Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

HoHoHoChef - τελικές οδηγίες και ημερομηνίες

(μεταφορά ανάρτησης από το μιαμήμπλιαξ;)

Καλημέρα και Καλό Μεσημέρι!!! :)))))))))))))))


Απολογούμαι για την καθυστέρηση. Χωρίς γιατί και διότι,συνέβησαν κάποια πράγματα, εντάξει. Όλα καλά! :)))))


Ο ΧοΧοΧοΣεφ σας έστειλς τους τυχερούς σας μπλόγκερς την Τρίτη.
Πέμπτη Σήμερα, ώρα για οδηγίες.

Πάμε να τις διαβάσουμε!


  1.  Διαβάζουμε το όνομα του τυχερού μας μπλόγκερ αλλά δεν το λέμε πουθενά
  2. Πάμε στη σελίδα του τυχερού μας μπλόγκερ και μελετούμε τις συνταγές του. Μπορούμε να διαλέξουμε από μία μέχρι τρεις συνταγές (1-3),ανάλογα με τον χρόνο,τη διάθεση μας και φυσικά τον αριθμό και το είδος των συνταγών που συναντάμε στο μπλογκ,που μας έλαχε. Αν θα φτιάξουμε 2 ή 3 συνταγές, τότε προσέχουμε να ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες: ορεκτικό/συνοδευτικό, κυρίως,γλυκό.
  3. Ετοιμάζουμε τις συνταγές, φωτογραφίζουμε το αποτέλεσμα μας. Σημειώνουμε τί μας άρεσε, τί αλλάξαμε διότι πιθανώς να θέλαμε να το προσαρμόσουμε στο δικό μας γούστο κλπ... 
  4. Αναρτήσεις: Επιλέγουμε ένα τίτλο σχετικό με το παιχνίδι. Βάζουμε το μπαντζ (λογότυπο;) και ....Γράφουμε τις σημειώσεις και τις παρατηρήσεις μας, ανεβάζουμε τις φωτογραφίες, δίνοντας και τον σύνδεσμο του μπλογκ από το οποίο μαγειρέψαμε. Μόνο τότε ο μπλόγκερ θα γνωρίζει ποιός μαγείρεψε από τη σελίδα του! :)
  5. Όταν αναρτήσουμε τις συνταγές μας μπορούμε,αν θέλουμε, να επικοινωνήσουμε απευθείας με τον τυχερό μας μπλόγκερ για να του στείλουμε και το δωράκι του.
  6. Ημερομηνίες αναρτήσεων: Κάποια παιδάκια έχουν προετοιμασίες για τις Εορτές για αυτό ζήτησαν αναβολή των αναρτήσεων μέχρι την μεταγιορτινή περίοδο,αρχές του Γενάρη. Άλλα παιδάκια όμως ήδη βρήκαν τις συνταγές και τώρα βρίσκονται στο στάδιο της ετοιμασίας τους. Ο ΧοΧοΧοΣεφ θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες, αποφάσισε να δώσει δύο σετ ημερομηνιών για τις αναρτήσεις μας: 
Πριν τις Γιορτές: 19-23 Δεκεμβρίου
Μετά τις Γιορτές: 9-12 Ιανουαρίου

Αποφασίστε πότε θέλετε ν΄αναρτήσετε τις συνταγές που διαλέξατε. Μην το φανερώσετε πουθενά, αφήστε μας να παίξουμε ανακαλύπτοντας τις αναρτήσεις σας! :)))))
Πρέπει όμως να είμαστε πιστοί στις ημερομηνίες: Από 19 μέχρι και 23 Δεκεμβρίου και από 9 μέχρι 12 Ιανουαρίου. Όχι πριν και μετά και παράμετα.......

Αν ξέχασα κάτι, θυμήστε το,σας παρακαλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.